Salla online

Mitä uutisia Salla?

Savonlinna. Lue aiheen Savonlinna keskusteluja. Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun. Suomi24 - tuhansia aiheita. Lue aiheen Savonlinna keskusteluja. Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun. Suomi24 - tuhansia aiheita. Valikko Keskustelu Viihde Alennuskoodit Black. Web · Savonlinna. Lue aiheen Savonlinna keskusteluja. Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun. Suomi24 - tuhansia aiheita. Web · Lue aiheen Savonlinna keskusteluja.

Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun. Suomi24 - tuhansia aiheita. Valikko Keskustelu Viihde Alennuskoodit. Web · Lue aiheen Savonlinna keskusteluja.

Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun. Suomi24 - tuhansia aiheita. Reseptit > Päivän horoskooppi >. Rekisteröidy, kerro tietosi ja mitä etsit niin pääset tutustumaan Treffitprofiileihin! Toggle navigation. Treffitblogi Kirjaudu Rekisteröidy. Tiesitkö Treffit Plussasta? Viestitys lle käyttäjälle päivässä Parannettu näkyvyys hakutuloksissa Näet kuka on katsellut profiiliasi ja paljon muuta Muista minut. Kirjaudu Kirjaudutaan. Mikä on Treffit24? Luo profiili Rekisteröidy ja luo profiilisi vain muutamassa minuutissa!

Eroottinen hieronta. Eroottiset kuvat. Jalka fetissi. Ranskalainen suudelma. Tyttöystävä kokemus. Kultasuihku, antava osapuoli. Kultasuihku, ottava osapuoli. Ryhmä seksi. Suihinotto ilman kondomia. Rimmaus aktiivinen. Rimmaus passiivinen. Seksi rintojen väliin. Vuonna puolestaan Victoria sai ansiotuloja euroa. Veronpalautuksia hän sai euroa.

Keskustele vapaasti aiheesta kuin aiheesta

Victoria kasvattaa kesäkukkia ja pyörittää kesäisin puutarhamyymälää. Tilaan kuuluu seitsemän kasvihuonetta, joissa kasvatetaan useaa eri lajiketta kesän myyntiin. Tilan vuoteen sisältyy myös hiljaisempaa aikaa, mutta sesonkina emännällä riittää tekemistä. Maajussien lopulliset valinnat paljastettiin tv:ssä maanantaina. Victorialla oli tunteita kahta puolisoehdokasta, Aleksia ja Victoria , kohtaa, mutta hän valitsi lopulta Victorin.

Victoria valitsi puolisoehdokkaista Victorin. Vein kerran vanhentuneita merikarttakirjoja sitä varten, mutta joku keksikin kehystää niitä ja loput karttasivut menivät kuin kuumille kiville ilman kehyksiäkin, ihmiset haluavat niitä seinilleen.

Sukkia on isot kasat neulottu, varsinkin miesten tukevat saapassukat ovat kysyttyjä, samoin kirjoneuleiset, jo etukäteen on "tilauksia". Parsintapalveluakin on kyselty, mutta siihen on tarjottu vain parsinlankaa. On ymmärrettävää, ettei tämä kirjoittelu aina maistu, mutta ainakin minusta on mukavaa näistä meidänikäisten elämänympyröistä kuulla ja kertoa.

Vaatii pitkäjänteisen prosessin saada kirja kansiin, hyvä Paloma! Hauskaa kuulla, että kirjoittaminen on vienyt myös kirjailijakollegoiden pariin ja vahvistat osaltasi ruotsinsuomalaista identiteettiä.

Korppiksen toipuminen vie voimia ja keskittymistä , ehkä kirjoittamisen intokin vielä palaa. Samoin toivon tuttujen kauemmin poissaolevien nikkien paluuta, kyllä täällä kaipaillaan. Minäkin toivoisin korppiksen paluuta ja kokonaisvaltaista toipumista. Ymmärrän että tänne kirjoittelu voi tuntua vaikealta ja tarpeettomalta, koska palaute voi olla hyvinkin rankkaa laitan sitten linkin Ruotsinradion suomalaisen osion reportaasiin kunhan se tulee ajankohtaiseksi, jossa keskustelemme juuri näistä asioista.

Ramonan kirjoituksia on aina ilo lukea; tasapainoinen ja elämänmyönteinen kerronta etelärannikon arjesta luo hyvää oloa ja iloa palstalle. Minä myös arvostan noita kokoontumisia jossa tavataan suurella ikähaarukalla ja saadaan seurustella yli sukupolvien.

Huomenta keskelle viikkoa ja pikku lauantaihin, onko lenkkisaunat antaneet pikkulauantai nimen keskiviikolle? Maa on valkoinen ja pari astetta pakkasella näyttää mittari, kohta kelit liukkaaksi muuttuvat. En jaksa uskoa, että pysyvä lumi vielä tulisi, vaikka muistan sellaisenkin ajan, jolloin lokakuun viidestoista pysyvä talvi tuli. Kiva kun nostit etupuolelle ketjun, se hyppää nopsaan toiselle sivulle, kun viestien aloituksia vähennetty.

Toivoisin minäkin vanhojen kirjoittajaystävien palaavan, tuntuu haparoinnilta koko kirjoittelu, kun ei mielipiteitä niin runsaasti ilmaannu. Jokainen päättää kirjoittamisestaan, pakko sanoa minunkin, että niin se on, aika entinen ei palaa, ehkä varovaisuus viestinnässä esiintyy, olihan se palaute joskus mittavaa iskemistä olan takaa. Ei mikään velvoita kirjoittamaan, ei kukaan jaksa loputtomiin olla kohteena ilkeilyille, mukava osallistuminen on innon antaja viestittelyyn.

Ramoonan tapaan ajattelen minäkin, on aina ollut ja toivottavasti jatkossakin lukea erilaisia tapoja ja toimintoja ihan arjen elämästä. Arkeahan se näillä kymmenillä on melkein aina, mutta kohokohtia elämästä muiltakin on kiva kuulla, ehkä vinkkeinä itsellekin.

Jos omia asioitaan kertoilee, ei uskoisi ketään loukkaavansa, pieniä ahaa elämyksiä saattaa toisillekin antaa, milloin milläkin tapaa. Perinteet, murteet, kaikki elämään liittyvä, erilaisina eri kulmakunnilla koetaan ja näin viestitellen näistä voi osansa jokainen saada. Ano 13,45 joskus lueskelen savolaisten ryhmässä viestejä ja en hetikään ymmärrä mitä tarkoitetaan on se murre joskus vaikeaakin, vaikka aito savolainen olenkin, muista murteista puhumattakaan.

Väriä nekin omalla tavallaan puheisiin antaa, aivoille työtä ymmärtämiseen; Kyllä murreteksti hidastaa lukemista ja lukemisen ymmärtämistä, siinä joutuu jopa miettimisen puolelle murretuntemattomana.

No niin, nyt katselemaan mitä päivä tuo tullessaan, mitään odotuksia ei, suunnitelmatkin olemattomia, mutta ilta näinkin vastaan tulee. Pidetään mieli iloisena, siitä kaikki suttautuu;. Ruosu haluaa pitää itseään esillä ja toivoo ystävänsä paluuta palstalle.

Useimmat ei halua kumpaakaan. Ilmankos jo muutama vakiruinen kirjoittaja on jättäytynyt pois. Ketä kiinnostaa omakehut. Joulua pukkaa jo mainoksissa. Mietin jouluostoksia, kun mainos tiedotti, että nyt jos koskaan on helppoa, kun voit netistä tilata kaiken hievahtamatta kotoa mihinkään. Ei siinä kyllä ymmärretä jouluostosten luonnetta.

Shoppailuhan se siinä on tärkeintä, hakeminen, hypistely, ihmettely, löytöjen tekeminen. No mainos on mainos! Nyt viilenee sää. Ne villavaatteet esiin. Iän mukana verenkierto hidastuu. Jalat ja kädet aina kylmät. Lähes joka vuosi hukkaan käsineet, tahtovat unohtua kauppakärryyn. Kylätalkkari perui keikkansa, joten viimeiset pihatyöt ja muovi- ja muun jätteen roudaus jäi ensi viikolle. Vähän neuroottiseksi on minulla tämä talonpito mennyt.

Jatkoa Savosta !

Lista tekemättömistä töistä on pitkä ja pilkuntarkka. Keskeneräisyyden sieto on minulla pahasti kesken.. Kun siihen vielä lisää tämän oikein kirjoittamisen pakon, niin vähän on tämä kirjoittamisen into ollut vähissä minullakin.

Hyvä kuitenkin, että SkillaN jaksaa ja tuttuja kirjoittajia on mukana. Ei tietenkään sovi vähätellä ei-tuttujakaan , mutta niin se vain on, että tuttuihin sitä aina ensin huomio kiinnittyy.

Heihin ankkuroitu, ainakin tällainen jatkuvuutta arvostava. Kiva lukea, vaikka ei itse jaksaisi kirjoittaa. Piristi myös nuoren toimittajan, Jose Riikosen, essee aamun Hesarista: "Kärsivä mieli terveessä ruumiissa". Kriittistä tarkastelua meidän ajan jumalista: tervehenkisyydestä, suorituskyvystä ja hyvinvoinnista ja siitä, miten yksin - ja huonoksi - voi itsensä tuntea jos niistä ei ole riittävästi näyttöä - joka hetki.

Tuohon tekstiin ei tämän ikäinen enää voi vahvasti samaistua, kun ei enää ole kisassa mukana - jos on koskaan ollutkaan - mutta lohduttaa silti, että joku näkee saman, minkä itsekin - ei ole yksin.. Kai oma, tämänhetkinen angsti, ahdistus, on jonkinlaista maailmantuskaa, vaikka nuoremmille olen jo vakuutellut, ettei sitä näin vanha enää pode. Mieli vain on niin herkillä, ettei tunnu kestävän mitään. Nenäpäiväkonsertti, mistä täälläkin oli puhetta, otti niin lujille tuon esitetyn kuvamateriaalin vuoksi, että katsominen oli pakko jättää kesken.

Minulle tuo "hyväntekeväisyys" ei ole koskaan tuonut hyvää mieltä, pikemminkin vain lisännyt syyllisyyttä ja epätoivoa mahdottoman edessä. Tiedän, ettei näin tulisi olla ja vähintäinkin pitäisi tarkistaa sitä "omaa asennetta" ja välillä se onnistuukin, nyt ei. Eilen ystäväpariskunnan kanssa pohdittiinkin tätä koronanjälkeistä mielialojen aaltoitua ja -laskua, miten moni sitä potee eri muodoissa ja miten siitä selvitään?

Minunkin tutuista moni on ollut oman yhteisönsä tukipylväs ja tuntuu että nyt on tuen tarpeessa itsekin. Meidän "viisasten kerho" päätyi samaan kuin SkillaN ja varmasti moni muukin: oman arjen, pienelämän ja olemassa olevien ihmissuhteitten vahvistamiseen ja myös omien rajojen tunnistamiseen: sokea ei voi sokeaa taluttaa - tukea mielestäni kyllä voi.. Kovin alavireinen tuli nyt kirjoituksesta.

Paljon ilonaiheitakin on ollut: onnistunut isänpäivä, koko jengi koossa sopuisassa tapaamisessa, päivittäiset metsälenkit ja jaksaminen niissä, ystävien yllättävä tapaaminen ja menneiden muistelu, kirjakerho illalla Näillä pitäisi pärjätä, alavireisenäkin. Parempaa päivää muille, demeter1.

Joku haluaa ketjun putoavan toiselle sivulle kommentoimalla muihin aloituksiin ja nostamalla ne esiin. Näkeehän sen kellonajoista, sarjatyötä. Kyllä Skillan ja muut ketjun sieltä löytää.

Savonlinna ja huumeet - - Suomi24 Keskustelut

Miksi nykyisin sopii niin vähän ketjuja sivulle? No, eikös se ole hyvä asia, jos joku haluaa keskustella annetuista teemoista. Keskustelua vartenhan nämä teemat täällä ovat. Osallisujia vain lisää, jos on vain muutama.

Älkää ottako ohjeeksi jaarittelijoita, jotka kertovat mitä ovat päivänmittaan tehneet tai kommentoi kaikki viestit samaan pötköön.