Annukka online

Mitä uutisia Pieksämäki?

Irc-Galleria saavutti käyttäjähuippunsa syksyllä , jolloin se oli noin suomalaisnuoren yhteisö. Lisäksi perustettiin maakohtaisia Irc-Gallerioita Baltian maihin, Saksaan, Espanjaan, Ranskaan ja Australiaan. Näistä on jäljellä enää Saksa, jossa Facebook ei ole läheskään yhtä suosittu kuin muissa länsimaissa.

Web · Strumming. There is no strumming pattern for this song yet. Create and get +5 IQ. [Intro] A5 A5 A5 A5 A A Em Em G D A A (2x) [Verse] A Em Neidit, ei ne syö eikä.

Nimeni mä tahdon nähdä välkkyvissä valoissa. Kaikki nuoret tyypit tahtoo mennä sekai sin Kaikki nuoret Tyypit tahtoo olla jota kin. Meistä teeveessä jauhetaan. Ne päänsä puhki kelaa saa tehdä analyysejä Koskaan ei ne tajua kuitenkaan miks me halutaan kimaltaa miks ei.

Kaikki nuoret tyypit Episode aired YOUR RATING Rate Add a plot in your language Directors Harto Hänninen Inari Köngäs Writer Kaisa Alenius (by) Star Jesse Vinnari See production, box office & company info Add to Watchlist Photos Add photo Top cast Edit Jesse Vinnari Retrolissu Directors Harto Hänninen Inari Köngäs Writer.

WebTehosekoitin – Kaikki Nuoret Tyypit Lyrics from album: Rock'n'roll Monster Movie Show () Neidit, Ei ne sy eik unta saa, Mut niil on kledjut kuosissa vaik silmt seisoo vaan T. Remember me on this computer. Enter the email address you signed up with and we'll email you a reset link.

Need an account? Click here to sign up. Mutta negailut sikseen, alkoihan se keikka viimein ja alkoipa hauskasti! Tällainen kiakkoon välinpitämättömästi suhtautuva tyyppikin oli altistunut uutisille Leijonien voitosta ja aavistelin, että jotain teemaan sopivaa jäynää on varmaan luvassa. Odotin homman kuitenkin jäävän lähinnä rekvisiitan tasolle, mutta ei.

Ilmoille jysähti kaikkien penkkiurheilijoiden lempibiisi Ihanaa Leijonat ihanaa ja pakko myöntää, että jotkut bändit vain saavat ne musamaailman jäätävimmätkin räpellykset kuulostamaan hyvältä.

Lähettänyt yykaahoovee klo Tunnisteet: , festarikesä , helsinki , jelmun teltta , juoksepoistytto , jyväskylä , kumpulan kyläjuhlat , tiisu , yläkaupungin yö.

I get intrigued when bands from abroad play over here in certain venues. The week before these shows I had plenty of time to catch up with some new music while spending a lot of time on buses. My previous touch with Italian music lied on the heavy and doomy riffs of such bands like Grime who I just saw recently and The Secret.

This time around all the way from Milan came LineOut who reminded me a bit of Rise Against's old days with just a different lyrical approach so completely opposite to what I've heard coming from the mentioned country. Sounded like could be fun live for sure. One Hidden Frame. Esitetään edelliseltä vuodelta laadittu vuosikertomus ja päätetään siitä 5.

Esitetään yhdistyksen tilinpäätös edelliseltä kalenterivuodelta sekä tilintarkastajan lausunto 6. Päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille 7.

Valitaan tilintarkastaja ja hänelle varamies 8. Päätetään yhdistyksen sääntömuutoksesta siten, että kevään hallitusvaalien postiäänestysmahdollisuus korvataan nettiäänestysmahdollisuudella 9. Käsitellään muut asiat Kokouksen päättäminen 2 3.

Ole yhteydessä esim. Aloitin YADilla tämän vuoden tammikuussa ehkäisevän huumetyön suunnittelijana Tampereella. YAD oli mulle entuudestaan tuttu järjestö lähinnä aikaisempien sosionomi- ja lähihoitajaopintojen kautta. Aikaisemmin olen ahkeroinut ohjaajana erilaisissa mielenterveys- ja päihdetyön paikoissa sekä pyörittänyt omaa hyvinvointialan yritystä yhdessä opiskelutoverieni kanssa.

Tästä opetuksena se, että kannattaa lähteä mukaan mielenkiintoisiin juttuihin rohkeasti ja ennakkoluulottomasti, sillä ikinä ei voi tietää mitä kaikkea hyvää siitä voikaan seurata!

Jokainen hetki on uusi mahdollisuus. Mun työhön kuuluu muun muassa vapaaehtoisten ja ammattilaisten kouluttamista sekä päihdekasvatusmateriaalien ja -menetelmien kehittämistä. On myös hienoa nähdä, miten YADin vapaaehtoiset vievät päihteettömän elämäntyylin sanomaa eteenpäin. Lainatakseni työtoveriani Annea, te olette päihteettömän hauskanpidon asiantuntijoita! Odotan innolla, mitä kaikkea vuosi tuokaan tullessaan, tehdään tästä yhdessä aivan huikea YAD-vuosi!

Tammikuun puolesta välistä saakka olen touhunut ehkäisevän huumetyön suunnittelijan hommia Jyväskylän päädyssä. Uuteen työnkuvaan kuuluu festarityöstä vastaamista, Jyväskylän kokemusasiantuntijoiden ja keskisemmän Suomen paikkareiden lähityyppinä toimimista, koulutusjuttuja ja monenlaista muuta, mitä nyt ovista tai ikkunoista sattuukaan tupsahtamaan.

Tällä hetkellä akuuteimpia asioita ovat olleet ja ovat kokemusasiantuntijatoimintaan sisäänajautuminen ja kouluttautuminen, festareiden kehitystyön haltuunotto ja Iisalmen uuden paikkarin lisää seuraavassa numerossa! Feels good!

Olen nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja opiskelija, oon Nuorten Taidetyöpajalla oppisopimuksella duunissa. Olen hyvin liikunnallinen ihminen, harrastan futista, tykkään kaikenlaisista pallopeleistä, jossa toimitaan joukkueena, koska olen tiimipelaaja ja tykkään tehdä asiota yhdessä yleensäkin. Olen persoonaltani hyvin sosiaalinen ja positiivinen tyyppi. Lempparimusiikkia on kaikki mikä kuulostaa omaan korvaan hyvältä. Odotan innolla että pääsen tutustumaan uusin ihmisiin.

Sisäinen merenneitoni saa minut toistuvasti uimahallille. Toivon, että kohdataan. Juoksemme paikasta toiseen ja edelliseen paikkaan päästyämme alamme jo miettiä seuraavaa.

Tai huomista. Ehkä ensi viikkoakin jo. Ja muistatkos silloin kuukausi sitten sen yhden tapaamisen? Mistäs siellä puhuttiinkaan? Harjoitteiden lisäksi pystyt sivustolla pitämään päiväkirjaa tekemistäsi harjoitteista ja niiden herättämistä ajatuksista. Tällä sivustolla on erilaisia harjoitusohjelmia monenlaisiin elämäntilanteisiin ja haasteisiin, esimerkiksi jännitykseen, unettomuuteen ja opiskeluun. Itse olen käyttänyt sovellusta Headspace. Sovelluksessa on 10 session englanninkielinen aloittelijoille tarkoitettu ohjelma ilmaiseksi.

Muut ohjelmat ovat maksullisia. Suurimman osan ajasta taidamme viettää joko miettien tulevaa tai pohdiskellen mennyttä. Mutta mitä jos viettäisimme ainakin osan päivästä tässä hetkessä, joka juuri nyt on meillä käsillä?

Hyväksyisimme sen hetkiset tunteet ja tapahtumat sellaisina kuin ne sillä hetkellä ovat? Sitä on mindfulness tietoinen läsnäolo. Stressitasot huitelivat välillä niin korkealla, että oli pakko löytää jotain helpotusta tilanteeseen. Aloin tutkimaan vaihtoehtoja ja pian käsissäni oli Jon Kabat-Zinnin Tietoinen läsnäolo maailmassa.

Sytyin jutulle heti ja aloin tietoisesti, noh, treenaamaan tietoisena olemista. Aloin huomaamaan vaikutuksia pikku hiljaa: koin vähemmän stressioireita ja nukahtaminenkin oli hieman helpompaa harjoitteiden avulla.

Sillä on myös tutkimusten mukaan positiivinen vaikutus esimerkiksi keskittymiskykyyn, ongelmanratkaisuun ja stressinsäätelyyn mm. Greeson Voi kuitenkin tuntua hankalalta lähteä harjoittelemaan tietoista läsnäoloa täysin tyhjältä pöydältä, siltä minustakin alussa tuntui. Siksipä päätinkin jakaa teidän kanssanne muutaman vinkin matalan kynnyksen mindfulness -harjoitteisiin! Siinäpä muutama, joilla pääset ainakin alkuun. Tietoisuuden täyteisiä päiviä sinulle, yadilainen! Nuoret ovat hankkeen kehittämistyössä tiiviisti mukana, minkä lisäksi nuorten kanssa kehitetään oma-apumallia tueksi lopettamiseen tai vähentämiseen.

Kunnianhimoisena tavoitteena on vähentää erityispalveluiden käyttöä tuottamalla interventiomalleja perus- ja opiskeluterveydenhuoltoon.

Stigman vähentämiseksi tai jopa poistamiseksi tulee lisätä tietoa kannabiksesta ja siihen liittyvistä ilmiöistä.

More from Syvissä vesissä

Hankkeessa tullaan tekemään töitä laajoissa verkostoissa sekä tuottamaan kampanja juuri stigman poistamisen näkökulmasta. Tämä tieto hyödynnetään hankkeen edetessä. Hankkeeseen ja kannabikseen liittyvissä asioissa saa ja kannattaa olla yhteyksissä! OLEN vuotias ukkeli jyväskylästä ja fiilikset hankkeen alusta ovat erittäin hyvät. Saa nyt vihdoin tehdä työkseen paljon niitä hommia, mitä ennen teki vapaa-ajalla töitä paetakseen.

Siinä on ollut hieman sulattelua, mutta eiköhän tähän totu! Kalastus ja luonto on lähellä sydäntä, silloin kun on tarve rauhoittua. Hit me up, jos tulee jotain mielen päälle, jossa voisin auttaa!

Heti alkuun täytyy todeta, että yadilaisuus on pysyvää. Oma yadilaisuuteni alkoi vuonna , kun ystävän mukana lähdin käymään silloisella Jyväskylän toimistolla, Bronxilla. Viimeiset seitsemän vuotta olen seuraillut järjestön toimintaa ulkopuolelta ja tehnyt töitä sairaanhoitajana mielenterveys- ja päihdeasioiden parissa.

Vaikka kaupunki on vaihtunut Tampereeksi, on YAD:n toimintaan palaaminen tuntunut lähes kotiin paluulta. Minulle tärkeitä tavoitteita tässä hankkeessa ovat stigman vähentäminen kannabista käyttävien ympäriltä, haittojen vähentäminen sekä kokemustiedon hyödyntäminen. Jos kannabis kiinnostaa suakin, niin ole ihmeessä yhteydessä! Ensimmäisten viikkojen aikana olen tavannut paljon uusia kasvoja, käynyt hyviä keskusteluja aiheesta nuoret ja päihteet sekä tutustunut aiheeseen kannabis ja interventio.

Itselleni on erittäin tärkeää, että nuorten ääni ja kokemukset näkyvät ja kuuluvat aidosti myös tässä hankkeessa.

Siksi hienointa onkin ollut olla kokoamassa ryhmää nuoria, jotka haluavat lähteä mukaan kehittämään. Uskon vahvasti kokemuksen hyödyntämiseen kehittämisessä ja keskustelen oikein mielelläni aiheesta, ottakaa siis rohkeasti yhteyttä! Pääsimme Villen kanssa kertomaan työstämme n. To learn more, view our Privacy Policy. To browse Academia. Virpi Salojärvi. Tässä artikkelissa tarkastellaan, miten populististen liikkeiden miesjohtajien hahmot rakentuvat mediassa, esimerkkeinä Perussuomalaisten perustaja ja pitkäaikainen puheenjohtaja Timo Soini, Yhdysvaltain presidentti Donald J.

Monday 11 July Tuesday 12 July Wednesday 13 July Thursday 14 July Friday 15 July Saturday 16 July Sunday 17 July Monday 18 July Tuesday 19 July Wednesday 20 July Thursday 21 July Friday 22 July Saturday 23 July Sunday 24 July Monday 25 July Tuesday 26 July Wednesday 27 July Thursday 28 July Friday 29 July Saturday 30 July Sunday 31 July Monday 1 August Tuesday 2 August Wednesday 3 August Thursday 4 August Friday 5 August Saturday 6 August Sunday 7 August Monday 8 August Tuesday 9 August Wednesday 10 August Thursday 11 August Friday 12 August Saturday 13 August Sunday 14 August Monday 15 August Tuesday 16 August Wednesday 17 August Thursday 18 August Friday 19 August Saturday 20 August Sunday 21 August Monday 22 August Tuesday 23 August About Kaikki Nuoret Tyypit lyrics.

Album Rock'n'roll Monster Movie Show Otto Grundström. Backing Vocals. Matti Mikkola , Ari Tiainen. Acoustic Guitar. Juuri kun lastensujelun ongelmat ovat puhuttaneet, nousee esille myös huoli tästä myönteisen suhtautumisen, lähes kaikki lapsiperheet kattavan palvelun ajallisesta riittävyydestä. Neuvolassa voitaisiin tunnistaa monet huolet ajoissa, jolloin tarvetta lastensuojelun toimenpiteille ei syntyisi. Nuori äiti on uuden elämäntilanteen edessä ja kaipaisi mahdollisesti kokenutta äitiä enemmän keskustelua ja neuvoja.

Ylellä nimettömänä pysyvä terveydenhoitaja sanoo: " ettei hän enää halua kysyä vanhemmilta vaikeista asioista. Turha kysyä, koska ei ole kuitenkaan aikaa kuunnella ja pureutua heidän ongelmiinsa. Toiminnan laajuus vaihtelee paikkakunnittain, mutta Helsingissä on tarjolla sekä avoimia että suljettuja ryhmiä alle vuotiaille äideille. Avoimeen toimintaan saa tulla koska vain mukaan ja suljettuihin ryhmiin, kuten odottavien äitien tai äiti-vauva ryhmään, sitoudutaan tietyksi ajaksi. Tämän lisäksi järjestetään tapahtumia ja voi varata ajan työntekijältä yksilöllistä tukea varten.

Keskusteluissa voidaan käsitellä esimerkiksi synnytykseen, vanhemmuuteen ja arkeen liittyviä asioita, mihin voisi olettaa Ylen uutisen mukaan jäävän neuvolassa entistä vähemmän aikaa. Ryhmissä on mahdollisuus saada vertaistukea oman ikäisiltä nuorilta odotusajasta vauva-aikaan saakka.

Odottavien äitien ryhmässä järjestetään myös tärkeää synnytysvalmennusta, jopa synnytyssairaala käyntejä, ja ryhmissä äitien lasketut ajat osuvat samoihin aikoihin, jolloin saman porukan on luontevaa jatkaa yhdessä vauva-ryhmään.

Aivan mahtavaa! Voimmeko huomata mahdollista poiskäännyttämistä lastenneuvolapalveluista muiden palveluiden, kuten Tyttöjen Talon, pariin, mikäli neuvolapalvelut ajetaan resursseiltaan ja ajaltaan minimiin? Niin upeaa kuin Tyttöjen Talon Nuoret äidit -toiminta onkin, niin tällaista ei valitettavasti ole tarjolla pienillä paikkakunnilla.

Asetetaanko nuoret äidit ja perheet eriarvoiseen asemaan? Kiusaaminen on muuttanut muotoaan. Kiusata voi anonyymina netissä tai kännykän välityksellä.

Kiusaamisen tavalla ei ole väliä. Vain sillä on, miltä se kiusatusta itsestään tuntuu. Lukiolaisten kampanja kutsumua oli syksyn raikas tuulahdus. Joten teiniajan kuvani ovat kuin nykyisiä passikuvia, ilmeettömiä.

Sitten jossain vaiheessa rupesin nakkaamaan varsin vähän sen suhteen näytinkö kauniilta ja aloin preferoida iloa, ja sen näyttämistä omissa muistoissanikin. Tuo ehkä etenkin vanhemman sukupolven ajatus siitä, että verkko on jotenkin kasvoton ja julkisuudessa olevia henkilöitä saa arvostella aivan miten huvittaa, on varsin harmittavaa myös. Ihanaa, että olet itse opastanut kärsivällisesti ja että kerroit kokemuksesta. Ihminen ihmiselle lähestymistapa toimii varmasti parhaiten tässäkin tapauksessa, kuten sanoitkin.

Todella hyvä kirjoitus ja hyvin mietitty somea kaikilta kulmilta. Some on mielestäni todella keskutelua ja mielipiteitä herättävä aihe.

Lumi teki enkelin eteiseen

Se voi olla monelle iloinen asia ja joku voi löytää sieltä paljon inspiraatiota ja positiivisuutta elämäänsä, kun taas joku voi kokea somen erittäin negatiivisena.

Miten myös nuorten kohdalla että osaavatko he varoa ja mikä on heille liikaa? Tätä tekstiä oli oikein mielenkiintoista lukea! Hei, kiitos kommentista! Aivan totta on, että some aiheuttaa myös riippuvuutta.

"Retrolissun ysärit" Kaikki nuoret tyypit (TV Episode ) - IMDb

Toisille se taas voi olla henkireikä, verkosto ystäviä, joita ei ehkä arkielämässä näe. Tämä on mielenkiintoinen ja monipiippuinen juttu.

Erityisesti somekuplat sekä somelle tyypillinen oman elämän kaunistelu voi aiheuttaa haasteita omakuvalle sekä jopa aiheuttaa tai pahentaa koettuja mielenterveyden haasteita. Tekisi melkein mieli lähteä etsimään tutkimuksia aiheesta. Tosi hyvin kirjoitettu teksti! Täytyy sanoa että oon paljosta — ellei kaikesta — samaa mieltä.

Itse vastikään huomasin, miten nuori työpaikaltani pystyi 15 minuutissa löytämään toisesta nuoresta enemmän tietoa kuin olisin ite aavistanutkaan, vaikka sosiaalisen median parissa olen kasvanut itsekin. Olinpa itekin joskus nuoren salapoliisityön kohteena, ja täytyy myöntää että kyllä kävin pienessä paniikissa päässä läpi kaikkea mitä olen kuitenkin yli kymmenen vuoden ajan sinne postannu.

Itse tosin sainkin kokea teininä sen, mitä voi tapahtua jos sinne someen postailee itsestään liikaa, joten on pitkälti kantapään kautta opittua omalla kohdallani.

Toisaalta niin kuin ylempänä mainittiin, on kiva pystyä seuraamaan läheisten elämää vaikka ei välttämättä joka päivä jutteliskaan — ja vaikka juttelisikin, eihän sitä välttämättä muista kaikkea kertoa tai kysyä.

Varsinkin näin poikkeustila-aikaan, tuntuu että saa esimerkiksi instagram stoorien kautta vähän korvattua sitä, että ei sitä toista ihmistä näe. Näinhän se taitaa olla, että somesta on tullut ns. Hänellä on Irc-Gallerian sininen käyntikortti. Titteli on Director Business Management. Kuuden vuoden takainen minäni Irc-Galleriassa ei ole erityisen kaukana nykyminästäni, paremminkin jonkinlainen epäkypsä betaversio siitä. Galtsu-minä oli julkinen, eikä sen tarvinnut olla se sama minä, joka haahuili lukion käytävillä napit korvissaan.

Irc-Galleriassa jokaisella oli mahdollisuus olla oman makunsa parhaat puolet esittelevä, nokkela ja tarkasti visuaalisen puolensa miettivä hahmo. Photoshopilla saattoi tuhria vuotiaan röykkyistä ihoa sileämmäksi. Kuvateksteissä siteerattavat bändit tai kirjailijat oli harkittava tarkkaan. Puhumattakaan siitä, mitä kertoa itsestään 50 yhteisön avulla. Yhteisöt ovat gallerialainen tapa esitellä mielenkiintonsa kohteita ja keskustella aiheista valmiiden otsikoiden alla.

Yksi silmäys tuntemattoman ihmisen profiiliin paljasti hänestä valtavasti. Nykyään jokaisessa sosiaalisen median palvelussa esitettävä minäbrändi on vähän erilainen.

Facebookissa ollaan pääasiassa tuttujen ja puolituttujen kesken ja pyritään lohkaisemaan mahdollisimman suuret tykkäyspotit kerääviä statuksia tai kuvia. Twitterin merkillä on luotava itsestä niin nokkela ja fiksu kuva kuin mahdollista. LinkedInissä jäykistellään cv:t ojossa tulevaisuuden työnantajille. Uusi sosiaalinen media mahdollisti myös käyttäytymismallin, jota alettiin kutsua heruttamiseksi: nuoret tytöt poseerasivat puolituhmasti kommenttien ja huomion toivossa.

Nyt sama kulttuuri on levinnyt Instagramiin, jossa suomalaisten tyttöjen ja nuorten naisten omakuvia kasaava finnishgirl-hashtag kasvaa yli parin tuhannen kuvan päivävauhtia. Siinä missä Galtsussa kauniit kuvat saivat kommentteja Suomen rajojen sisältä, Instagramissa niillä kerätään sydämiä ja uusia seuraajia ympäri maailman. Tietenkin Irc-Galleria toimi täysin aikansa verkkoturvanormien vastaisesti. Varoittelu hiipui, kun keski-ikäiset löysivät Facebookin. Hän oli Gallerian perustamisen aikaan tuotantotalouden opiskelija ammattikorkeakoulussa.

Varjonen tuli osaksi Galleria-porukkaa heti palvelun perustamisen jälkeen, vuotiaana. Jaannon tapaan myös Varjonen työskentelee edelleen Irc-Galleriassa. Hän keskittyi jo alkuvaiheessa moderointiin ja asiakaspalveluun.