Essi online

Mitä uutisia Essi?

Ystävällinen vai kiinnostunut? - - Suomi24 Keskustelut

Web · Miehet ovat ajoittain hieman hankalia luettavia. Liian usein joutuu miettimään pitääkö mies sinusta oikeasti vai onko kyseessä vain ystävyys tai jotain aivan muuta.. Web · Se on hyvinkin mahdollista, sillä viestimme fyysistä- ja seksuaalista kiinnostustamme monin tavoin sanattomasti, sanoo kehonkielen asiantuntija Sami.

Tässä on seitsemän kohdan lista avuksi naisille, jotka pohtivat, onko heidän tapailemansa mies heistä aidosti kiinnostunut.

Viimeisimmät artikkelit

Jos useampi kohta pitää paikkansa, mies luultavasti on kanssasi vakavissaan. 1. Lupausten pitäminen. Mies tekee sen, mitä on luvannut. Jos hän on esimerkiksi luvannut soittaa sinulle seuraavana päivänä, puhelu. Web · 1. Hän pitää katsekontaktin. Koska miehille visuaalisuus on tärkeää, on sanomattakin selvää, että naisen tuijottaminen kielii tämän viehättävyydestä miehen.

Sinkku Parkano Miehet Joka On Kiinnostunut Panotreffit Deittailu

Se paljastaa, kuinka kiinnostunut mies oikeasti on. Jos kiinnostus on aitoa, lisääntyvät yhteydenotot ja romanttiset eleet tapaamisten myötä. Tekstiviestejä ja sähköposteja tulee enemmän. Aidosti kiinnostunut mies ei myöskään painosta seksiin, vaan antaa aikaa ja panostaa siihen että tutustutte kunnolla. 4.