Iro online

Mitä uutisia Iro?

Palveluseteli on kunnan vaihtoehtoinen tapa tuottaa sosiaali- ja terveysalan palveluja. Palvelusetelin käytöllä pyrimme lisäämään asiakkaiden valinnanvapautta, monipuolistamaan palvelutuotantoa sekä edistämään kuntien ja yksityisten palveluntuottajien yhteistyötä. Loviisan kaupunki on 1. Sosiaali- ja terveyspalvelut. Pidän erityisesti ihmislemmikeistä, jotka seuraavat minua kuuliaisesti ja käyvät viereeni silitettäväksi.

Lemmikkinä kommunikoit äänin ja elein, syöt ja juot kupista ja kuljet mieluiten nelinkontin. Jos olet kurittomampi tapaus, voin pitää sinua hihnassa ja pannassa. Mikäli haluat palvoa Dominan vartalonosia, huomioithan että olen hyvin tarkka siitä miten minua voit koskettaa.

Suomi menett√§nyt valtavasti yrityksi√§ ‚Äď etenkin Ruotsiin

Niinpä esitäthän toiveesi selkeästi niin keskustellaan siitä, mitä voimme toteuttaa. Haluatko palvella siivoustehtävissä, viedä minut shoppailemaan, jäädä vangituksi tai paikoilleen sidotuksi?

Keskusteluajalla voimme tutustua jutellen sinua kiinnostaviin asioihin, meikkaukset ja opastuksen siihen teen ammattitaidolla. Lisäpalveluita voidaan yhdistää sessioihin tai toteuttaa erikseen. Shoppailureissut tapahtuvat Helsingissä.

Joulukonsertti suoratoistona Järvenpään kirkosta sunnuntai-iltana

Itse lisäpalveluihin ei sisälly käsittelyä sessiotoimintaa. Keität kahvini ja opettelet tarjoamaan sen makuni mukaan.

Saatan määrätä sinut siivoamaan alasti tai kinky-asussa, tai noutamaan kaupasta unohtuneet evääni. Hierot jalkojani samalla, kun teen tietokoneella töitä ja voit joutua avustamaan taitojesi mukaan erinäisissä minulle hyödyllisissä asioissa.

Huomioithan, että en ole välttämättä kanssasi koko aikaa tai valvo tehtävien suorittamista. Alusvaatteita, uusia leluja ja välineitä, kenkiä, meikkejä. Dominan työhön kuuluu useita hankintoja, ja shoppailuseuranani pääset paitsi viettämään aikaa kanssani Helsinkiin, myös olemaan makutuomarina ja kauppakassien kantajana. Luonnollisesti myös maksat ostokseni. Julkisilla paikoilla yhdessä liikkuminen on erityisen jännittävää, sillä vain me tiedämme millainen dynamiikka välillämme onkaan. Vankinani voit olla sidottuna liikkumattomaksi sänkyyn, paketoituna naruin ja kelmulla tai vaikka käsiraudoilla seinään kiinnitettynä.

Huppu päässä et ehkä huomaa ajan kulkua, ja joudut vain odottamaan sitä hetkeä kun rangaistuksesi loppu koittaa. Voit myös eläytyä hiljaiseksi jalkarahiksi ja koetella näin sietokykysi rajoja. Jätän sinut yksin kunhan olen varmistanut turvallisuutesi. Huolehdin siitä, että pääset vaihtamaan asentoa riittävän usein. En anna, enkä vastaanota suuseksiä eikä minua voi koskettaa ilman lupaa. Ehdottelu tai suorat yritykset voivat johtaa mustalle listalle joutumiseen.

En esimerkiksi lähde potkimaan kiveksiäsi tai lävistämään ihoasi, vaan jätän ne erikoistuneemmille ammattilaisille. Saatan kieltäytyä fantasian toteuttamisesta, mikäli epäilen sen tuottavan todellista haittaa. En myöskään avaa omia yksityisasioitani sinulle, joten ethän pahoita mieltäsi mikäli jätän vastaamatta johonkin kysymykseesi.

Jatkuva ehdottelu ja asiasta vänkääminen voivat johtaa mustalle listalle joutumiseen. Pitkissä asiakassuhteissa poikkeukset ovat joskus mahdollisia. En ota sinua vastaan, mikäli olet vaikkapa humalassa. En myöskään itse käytä päihteitä. Otan työni Dominana vakavasti ja rakennan jokaisen session yksilöllisesti asiakasta varten.

Eroottinen hieronta

Kuuntelen toiveitasi, kunnioitan rajojasi ja pyrin tekemään tapaamisestamme ikimuistoisen. Tältä sivulta voit lukea esimerkkejä sessioiden sisällöistä ja kenties inspiroitua! Kanssani voitkin luottavaisesti heittäytyä pauloihini ja unohtaa ulkopuolisen maailman. Cum controlia eli orgasmien hallintaa kaipaaville löytyy tiukkaa kuria jossa Valtiatar päättää milloin, ja jos, saat laueta.

Breathplay eli hengityksen kontrollointi kuuluu Valtiatar Keijun ehdottomiin suosikkeihin. Lisää breathplaysta voit lukea Valtiattaren blogista.