Anna online

Mitä uutisia Anna?

Myöhään sunnuntai-iltana Kokkolassa poliisipartio sai hälytystehtävän kadonneesta iäkkäästä miehestä, joka poliisille annettujen tietojen perusteella saattaisi olla veden varassa Öjassa. Miestä etsittiin poliisin ja rajavartiolaitoksen voimin lyhyehkön ajan, kunnes tuli ilmoitus, että mies olikin osannut palata takaisin kotiinsa omin avuin.

Tee tilaus. Selvä Lisätietoja. Osa KPK Media mainosverkkoa. Viime yönä Kokkolassa etsittiin kadonnutta iäkästä miestä, joka saattaisi olla veden varassa — mies palasikin kotiinsa omin avuin. Piilotettu 35 v · poika · Etsii tyttöä Lue ilmoitus. Piilotettu 30 v · poika · Oulu · Etsii tyttöä Olen cm pitkä ja etsin vakavaa suhdetta, kaveritkin ja ystävätkin on tervetulleita. Piilotettu 26 v · poika · Etsii tyttöä Lue ilmoitus.

Piilotettu poika · Etsii tyttöä Moi oon 33 vuotias mies Savosta päin. Piilotettu 32 v · poika · Kerava · Etsii tyttöä Älä anna ulkokuoren hämätä,oon oikeesti ihan mukava : Rehellinen ja huumoritajuinen autoharrastaja Miehen kokoinen nallekarhu joka etsii sitä omaa kultaa kainaloon. Piilotettu poika · Etsii tyttöä Moikka etsinnässä jotain rentoa seuraa missä kemiat kohtaa ja läheisyys on meiniggissä mukana????

Kokkola on Länsirannikon matkailuhelmi

Piilotettu poika · Etsii tyttöä Kaksin ois kivempaa : Tervehdys kaikille mukaville kauniimman sukupuolen edustajille. Piilotettu 28 v · tyttö · Lappeenranta · Etsii poikaa Lue ilmoitus. Piilotettu 24 v · poika · Riihimäki · Etsii tyttöä Hei etsin parisuhdetta sekä jutteluseuraa. Piilotettu poika · Etsii tyttöä Hei. Mikäli tunnistit itsesi, ota rohkeasti yhteyttä : Lue ilmoitus. Piilotettu 30 v · poika · Etsii tyttöä Lue ilmoitus.

Piilotettu 26 v · poika · Vantaa · Etsii tyttöä Rentoa seuraa haussa Lue ilmoitus. Piilotettu 37 v · poika · Etsii tyttöä Tarttis sähkölaskun jakajaa, minä tarjoan katon pään päälle. Piilotettu 26 v · poika · Espoo · Etsii tyttöä Moikka. Piilotettu 22 v · poika · Etsii tyttöä Tulkaa tutustumaan???? Tarvitaan viejä, joka hellästi kutsuu seuraajaa tanssimaan vientiensä mukaan.

Tarvitaan seuraaja, joka arvostaa viejää ja haluaa kuunnella. Haluaa näyttää, että ymmärtää ja haluaa tanssia yhdessä hänen kanssaan. Parhaillaan pari luo pienen maailman, hetken joka on ainutkertainen yhdessä jaettu kokemus. Tämä kokemus on parhaillaan niin hoitava ja kantava, että siitä saa ihan valtavasti voimaa.

Jokainen tietää, että hyvän tanssi-illan jälkeen ei väsytä, vaikka unet olisivat jääneet vähiin. Toisten energiakentistä voimaantuneena jaksaa hyvin koko alkuviikon, loppuviikosta voikin jo suunnitella seuraavia tansseja.

Tanssitaivaassa kohtaavat tämä kaikki; lempparibändi ja biisi joka menee ihon alle, viejä joka on kohtelias ja haluaa seuraajan saavan kokea itsensä ihanaksi ja taitavaksi juuri omalla tasollaan. Seuraaja joka sulkee maailmastaan pois kaiken muun, kuullakseen viejän viestit.

Hän haluaa kuulla ne ja muuttaa ne liikkeeksi jotka kertovat viejälle hänen ymmärtävän ja ennen kaikkea nauttivan. Kehot jotka keskustelevat, sulautuvat yhteen, ovat voimakkaita itsessään ja uskomattomia yhdessä. Sanattomat viestit jotka muuttuvat tanssiksi, kehot jotka muuttuvat musiikkiin sitoutuneeksi liikkeeksi. Pari joka sulautuu osaksi tanssikansan kulkuetta kohti illan viimeistä tanssia. Huh huh.

Jos tätä yrittää selittää jollekin tanssimattomalle niin eihän se onnistu. Mutta me tiedämme. Meillä on salakieli, jota saamme tänään yhdeksän jälkeen käyttää.

Sitä se on, salakieltä. Tätä salakieltä puhuvat tunnistavat toisensa pienistä eleistä ja liikkeistä. Mikä ilo onkaan bongata klaanin jäsen tylsällä työreissulla tai kauppajonossa. Kiitos Kokkolan tanssiklubi klaaniin ottamisesta ja salakielen opettamisesta. Kiitos kaikille ihanille kanssatanssijoille joiden kanssa olen saanut näitä hetkiä jakaa. Onni on kuulua tanssijoiden klaaniin ja osata tanssin salakieltä.

Anne Tuukkanen. Kevätkokouksessa Vuonna toukokuun Kilpailu aiottiin järjestää alun perin jo Kokkolan kaupungin vuotisjuhlan kunniaksi mutta covidpandemia siirsi toteutuksen. Tästä tapahtumasta on oma alasivu historiassa. Tilaisuudessa luovutettiin väistyvälle seuran puheenjohtajalle Mia Förstille Suselin hopeinen ansiomerkki kiitoksena ja tunnustuksena pitkäaikaisesta 16 v.

Thalia-palkittu Taava Hakala sovitti ja ohjasi Kokkolan rikosromaanista Kaupunginjohtajan kuolema Henki pois! Näytelmä kutsuttiin vierailulle Espoon Kaupunginteatteriin helmikuussa Samana vuonna Henki pois!

Kirjoittamista Kokkola on opiskellut mm. Kokkolan kannustavana taustavoimana ovat puoliso Markku, poika Tarmo sekä viisi siskoa, joista kaksi toimii äidinkielen opettajana.

Vastaukset

He kaikki ovat tottuneita käsikirjoitusten lukijoita ja palautteen antajia. Miten sinusta tuli kirjailija? Pidin koulussa ainekirjoituksesta ja haaveilin kirjailijan urasta. Äidinkielen opettaja Aimo Moilanen oli itse kirjailija ja hyvä kannustaja. Aloitin joitakin tarinoita, jotka jäivät kesken, sillä kynnys oli korkea ja yrittäminen liiallista.

Lainavertailu

Repliikkien kirjoittaminen on aina kiinnostanut ja ennen erästä kirjoittajakurssia kirjoitin kaksi kuunnelmakäsikirjoitusta. Ne olivat ensimmäiset alusta loppuun kirjoittamani tavoitteelliset tekstit. Dekkarin valinta esikoiskirjan lajityypiksi vapautti kirjoittamaan. Kirjoitin viihdettä, mikä ei tarkoita, että halusin kirjoittaa ns. Minkätyyppisiä kirjoja kirjoitat? Rikoskirjoissani ei ole raakaa väkivaltaa eikä seksiä.

Ne käsittelevät rikoksia, jotka ovat arkisia ja voisivat tapahtua kenelle tahansa. Selvittämättömän, täydellisen murhan, arvoitus on myös kiehtova ja rikoksesta seuraava syyllisyyden taakka. Haluan kirjoittaa erityyppisiä tekstejä: rikoskirjojen lisäksi romaaneja, novelleja, nuorten- ja lastenkirjoja, runoja.