Heli online

Mitä uutisia Kokkola?

Sokos Jyväskylä. Sokos Kajaani. Sokos Kotka Pasaati. Sokos Kouvola. Sokos Kuopio. Sokos Lahti. Sokos Lappeenranta. Sokos Lohja. Sokos Mikkeli. Sokos Oulu. Sokos Pori Satakunta. Sokos Porvoo. Sokos Rovaniemi. Sokos Salo. Sokos Savonlinna. Sokos Tampere. Sokos Turku Wiklund. Emotion Espoo Ainoa. Emotion Espoo Entresse.

Päävalikko

Emotion Espoo Iso Omena. Emotion Espoo Lippulaiva. Emotion Espoo Sello. Emotion Forssa. Emotion Hamina.

Kokkolassa

Emotion Helsinki Hakaniemi. Emotion Helsinki Itäkeskus. Emotion Helsinki Tripla. Emotion Hyvinkää. Emotion Hämeenlinna Goodman. Emotion Hämeenlinna Tiiriö. Emotion Iisalmi. Emotion Imatra.

Ajankohtaista

Emotion Jyväskylä Seppälä. Emotion Järvenpää. Emotion Kemi. Emotion Kerava. Rottinkisohvakalusteilla olen itse leikkinyt lapsena. Mukana on lapsen tavaroita ja kirpparilöytöjä — ainoa uutena ostettu on joulutähtikoriste pöydällä, kertoo Koskinen. Hiiret Kukka-Maaria Koskinen teki itse. Idean saatuaan hän ajatteli opettelevansa neulahuovuttamaan tuosta vain.

Kolmannen sijasta toden sanoi neljäs kerta; parit hiiret joutuivat siis roskiin ennen kuin teema oli valmis toteutettavaksi.

Mukaan lähteneet ovat tehneet omannäköisiään ikkunoita: esimerkiksi tanssiopiston jouluilme rakentuu Pähkinänsärkijän teemaan. Jalonen on ohjannut aiemmin muiden muassa Fingerporejaja Family Affairseja. Kokkolan menossa voi tunnistaa suomalaisuutta, vaikka ei niinkään urbaanisena elämänmuotona. Kokkola muodostaa pienen piirin omalakisen maailman, jonka kiinnostuksen kohteet eivät ole yhtenäiskulttuuria.

Läsnä on pohjanmaalainen yritteliäisyyden henki, ja miehet ovat aina valmiina painimaan. Charlie Nevanderesittää Piano Larssonia, yrittäjää, joka pyörittää henkilöstöhuolintafirmaa. Firman tehtävä on auttaa kaikkia pulaan joutuneita. Pianolla on korkea työmoraali, vaikka hän ei tiedä mihin työllä kulloinkin pyritään.

Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja kotisivuni tähän selaimeen seuraavaa kommentointikertaa varten. Muuten on mahtavaa taas saada olla hetki täyshoidossa ja tietty vaan rentoutua. Ihanaa viikonloppua kaikille! Prev Post Se oikea kosmetikka Next Post Ruotsalaisessa kodissa ja sisustusmietteitä 4. Vogue-sukkahousut TOP 5 sisustustrendit